feelixlogoroundwww09

FeelixActs

Transferable Art for Multi-Dimensional Living

Sinds 1999
Samantha Feelix (FeelixActs): Als Life Artist podiumkunsten, straatheater, en interactieve performance om sociale vraagstukken te spiegelen. Dit in de vorm van stelten, dans, zang, poëzie, comedia, kostuumspel, bewegende beelden en soundscapes. Deze acts en projecten worden uitgevoerd op lokale, nationale en internationale evenementen, en locaties zoals Sierplein, Westerpark, Paradiso, Melkweg, Oerol, Glastonbury, Magneet, ADM, Ruigoord, Lowlands, Fusion en Welcome to the Village.

2016
Buikslotermeerplein Project (SDAN).

Sinds 2012
Leave No Trace/Upcycle Projects en Area– Afval Beheer, Beleid, Communicatie en Uitvoer op festivals en evenementen. “Trash naar Trashure” in de materiaal kringloop.

2016
Upcycle workshops tijdens de dagbesteding op de Luwte als deel van het Crea Team van Lokaal Actief.
Beyond en Healing Garden Festivals

Sinds 2006
Moderne Rites of Passage: Zelf-Trouw Ceremonies, Handfastings. Het vieren van ons deel in het geheel door groep, prive of publieke ceremonies te begeleiden.

2016
Handfasting Belgie.

Sinds 2013
DeelTuinProjecten: Oprichten van UPcycle en permacultuur voedseltuinen voor een interactieve samenleving. Het delen en uitwisseling van kennis, zaden, eten, planten en wormen staan centaal in deze tuinen, samen met buren, studenten, WOOFers, en iedere geïnteresseerde. DeelTuinen zijn op maat ingedeeld, en liefst ontwikkeld in openbare ruimtes, i.s.m. buren, bouw bedrijven en het lokale stadsdeel.
Mede oprichter van DeelTuinJasmijn en DeelTuin de Noordpolen.
Locatie Manager DemoTuin Noord van Urbania Hoeve.

2016
DeelTuin op de Doe Dag ieder woensdag 13.00-17.00 bij Proeftuin de Luwte.

Contact: FeelixActs – Phabfeelix@gmail.com
DeelTuin – locatie@proeftuindeluwte.nl