GIACOARDO

Giacomo Cardoni is een van de drijvende krachten van Proeftuin de Luwte. Met een opleiding in de psychologie en pedagogiek zorgt hij voor een veilige dagbesteding voor de cliënten van de Volksbond, die op maandagen en donderdagen bij Proeftuin de Luwte hun inititiatieven ontplooien. De juiste aandacht en aansporing zijn zijn grote kwaliteiten. Giacomo organiseert jaarlijks…

Koken met streekgebonden producten

bouwt zijn eigen atelier


AF Produkties

Thomas Reineke is toegepast vormgever, beeldende kunstenaar en project ontwikkelaar van “Pret met de Groenteraket”, een circulair en transporteerbaar systeem voor locale verbouw van planten, groenten en kruiden.
Mede oprichter van DeelTuin “De Noordpolen” op proeftuin De Luwte.

contact: info@groenteraket.nl

Welcome Latest

Velatropa concertje op de Luwte

21 December, 2015 – Velatropa heeft afgelopen zondag een wonderschoon concertje gegeven voor de leden van de Proeftuin. Hartelijk dank voor deze mooie belevenis!


Nieuwe kippenhok – in rood!

kippen

05 December 2015 – Sinterklaas heeft ook onze kippen niet vergeten. Sinds vandaag vertoeven zij in een nieuw, groter en mooier kippenhok. Hopelijk gaan ze dan ook wat meer van die heerlijke eieren leggen.


Saunafestival at De Luwte!

sauanflyer

05 October, 2015 – De Saunakaravaan trekt aankomend weekend naar Proeftuin de Luwte!!! Kom heerlijk stomen, zweten, dobberen en kleumen in een van de mobiele saunas, hot- of coldtubs!


Sla voor iedereen!

1939909_1684448355124261_7216311117011318620_o

June 17, 2015 – Onze sla-oogst is zo overvloedig dat wij elke dag wat aan het hek zetten voor de buurt. Eet smakelijk!


Open dag zondag 14 Juni

148-x-210-mm_kleuren_web

01 June, 2015 – Op zondag de 14de Juni vieren wij ons tweejarig bestaan met een bonte mix aan activiteiten! Wees welkom en ontdek de verborgen juwelen van onze mooie ruige plek.
Heb je zin om mee te doen? Mail dan naar info@proeftuindeluwte.nl of kom langs op onze doe-dag elke woensdag van 12 tot 5!


Plant-a-fruit-tree challenge accepted!

pear

May 21, 2015 – Proeftuin de Luwte doet mee aan #operationfruittree, en hebben 5 peren bomen geplant in de deeltuin. Zij krijgen al mooie, dikke knoppen waar straks de sappige conference peren in de zon gaan schijnen!

Welcome

Proeftuin de Luwte is een experimenteerveld waar jonge ondernemers gezamelijk een bruisende plek creëren. Op dit voormalige tennisterrein in Amsterdam Noord kun je komen spelen met – en leren over- duurzaam leven in symbiose met de stad.
Kom zaaien en planten in de voedsel deeltuin, de vruchten plukken van de dagbesteding, kippen voeren, verse appeltaart eten in de theetuin, hutten maken in het riet, bouwen aan mobiele architectuur, of workshops doen rond thema’s als wildplukken en hergebruik. Het gebeurt allemaal op onze gezellige en speelse plek.

Wij ontmoeten u graag in de Proeftuin!

IMG_3476

Open doe-dag

Elke woensdagmiddag staan de poorten tussen 12 en 5 uur ‘s middags open voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Kom je handen flink uit de mouwen steken in de deeltuin, te helpen bouwen in de objectentuin, of gewoon voor een punt overheerlijke taart, een kopje wildplukthee of koffie!

Kom proeven in de proeftuin!!!

Loes Glandorff

LOES VEROORZAAKT :
RUIMTE VOOR AVONTUUR | ZWERVENDE OBJECTEN | VOORTSCHRIJDEND INZICHT.

Loes is interieurarchitect (MA) en toegepast kunstenaar. Ze leeft in een universum waarin alles samenhangt en transformeert, en ziet alles om zich heen als mogelijk materiaal. Ze wordt het vrolijkst als ze verbanden kan ontdekken en tot bloei kan brengen, zowel in systemen, als tussen mensen en in individuen.

Loes is gecertificeerd docent mindfulness, en geeft mindfulness-cursussen.

Contact:
loes@loesglandorff.nl

Lokaal Aktief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum